HEJDÅ !

ska snart åka till skövde ( skadevi cup ) fast jag ska inte spela utan kolla.. blir nog kul det med !  men ah, imorse så sjöng jag singstar som jag inte gjort på evigheter ! haha ! kul var det i alla fall, jag älskar att sjunga men jag suger på det! men så brukar det vara  .. men har inte så mycket mer att säga, kommer hem på söndag, kommer inte kunna blogga men jag har med mig telefonen så det är bara att smsa, synd för er som inte har mitt nummer;)
hörs på söndag cuite´s


klar

haha, jag gjorde aldrig klart alla frågor igår, men nu har jag gjort det och jag har svarat på alla förutom 7, så jag får kolla i boken & träna mer på dom senare .. nu ska jag gå och sätta mig framför tv;en en stund så vi hörs senare cutie´s 


vilken header ska jag ha?
den jag har nu eller den på bilden?
TYCK TILL NU !


tyck till :)


VINNARE

av veckans bild blev rebecka&melissa ( www.rebeckaochmelissa.blogg.se) dom svarade att det var madeleine grundström & det tar jag som ett rätt för det är inte så enkelt och veta att hon har gift sig så hon heter madeleine gustafsson nu ;)


skön dag !

vaknade kl 10 idag, sen var det bara att börja fixa sig, för vi skulle dra vid halv 12 in till stan, vi såg ice ace 3 :Ö haha! älskar ice ace filmerna så jävla roliga ;) sen efter vi hade kollat på bion så gick vi och kolla lite i affärer sen åt vi :) så sjuukt jävla gott ! sen drog jesper och jag hem och jag har pluggat och lite så, hatar verkligen fysik -.-' aja, skitsamma ! ska skriva klart frågorna nu sen får det räcka för idag ;) hörs senare cutie´s !


godnatt cutieeee´s

säger godnatt nu för jag ska ta och stänga av datorn nu och lägga mej i sägen och smsa lite ;) men imorgon blir det inte så mycket uppdatering för jag drar inte till stan imorgon med min brorsa och pappa och går på bio och äter på mongoliet barbque ( stavning ? ) men aja, godnatt alla söta & osöta ;$


webbar ;)

med viktor, haha! misstolka inte ;) men ska vara lite social nu, hörs senare !


OOOPS !

hahaha , jag har inte pluggat någonting, tror jag ska sätta igång och läsa nu -.-' men ah, ni får ha det så bra utan mej ett tag :)


bilderna !




det var dom jag hann göra nu, för nu ska jag plugga fysik -.-'

redigerar bilder

laddar upp dom senare, då har ni någonting att se fram i mot ;)

"ingen kan någonsin ta din plats"

tänk alla gånger vi skrattat tillsammans, tänk alla gånger vi sovit hos varandra,tänk alla gånger vi varit med varandra, tänk alla år vi känt varandra, tänk alla minnen vi delat med varandra, tänk alla gånger vi stöttat varandra, tänk alla bilder vi tagit, tänk alla gånger vi gjort varandra lyckliga, tänk alla gånger vi har kramat varandra, tänk hur många gånger jag sagt " vilken väg du än tar,så tar jag samma", tänk alla gånger vi har sagt ordet "föralltid" .. jag saknar dej nathalie linnea sofia norrman !


gissa bilden !




ledtråd: det är en handbollsspelare! 


godkväll !

HAHAHA ! nej, jag driver lite bara .. har inte gjort  så mycket idag, har varit med patrice och lite så, vi ska inte vara uppe så länge idag eftersom vi ska upp klockan 8 imorgon, träning ni vet (a) men aja, har inte så mycket att skriva nu, kanske fixar en gissa bilden snart, haha så att ni får någonting att göra !


bilder !


skål ! hahah ..


vet inte vad jag håller på med :Ö

<3

i <3 u

hhaha, vi vart tvugna att gå ut typ halv 2 & ta kort ;)

& ja vi hade kul?


HAHAHAHHHA !


wiho !

jag var hos sjukgymnasten idag och kollade mina knän eftersom jag brukar få ont i dom när jag tränar och så! men det var inte något fel på knäna utan hur jag gör övningar och sånt för jag typ gör så att benen åker över stortån och lalala.. haha ! men ska dit nästa vecka igen! men idag ska jag vara med patrice tror jag .. ska ladda upp bilderna från igår till datan och så laddar jag självklart upp några bilder på bloggen också( :


sjuk kväll/natt !

hahaha, aah, går inte direkt att beskriva men, ! var bara tvungen att uppdatera lite, patrice ligger i hennes säng och sover antar jag fast inte länge till haha ! puss !


hos patrice ..

sitter hos patrice och gör inte speciellt mycket :) idag följde jag med och kollade på min brorsas match som jag nämnde tidagare, dom vann med 10 bollar .. sen efter matchen drog jag pappa & jepser och kollade lite i affärer för att jesper skulle köpa en tjocktröja & mössa! fast han köpte 2 tjocktröjor och en mössa och jag som egentligen inte skulle köpa något, jag fick med mig hem en tjocktröja och en mössa ! men sen när vi hade kommit hem från kista så drog jag till patrice och då ville hon åka och shoppa så då följde jag med henne till kista där jag nyss hade varit, haha ! men aja, sen så när vi kom hem så har vi inte gjort så mycket! några bilder från idag kommer !


deras data är seg så det blev bara en bild , flera kommer imorgon! och på bilden ser ni min nya tröja (à)


godnatt cutiies !

säger godnatt nu, ska börja göra mig ordning för sägen nu ! ska upp vid halv tio imorgon för att åka och kolla på när min brorsa spelar match, kulkul .. =) men aja, det blev ett kort inlägg, but who cares !


bäst& sötast !


seriöst, jag är fan kär i honom ! haha =)


hemma !

kom hem kvart över 8 ungefär, fast då gick jag dirket över till pappas kompis för att vi skulle äta där, & ah kom hem därifrån för kanske en halvtimme sen? men i alla fall hann inte göra så mycket på dansafton, men ah, det var inte så mycket mer med det, men i alla fall imorgon drar jag iväg och kollar på min brorsas match, det är typ första matchen jag ser när han spelar ;) förra säsongen kollade jag nästan på varenda match! men har inte lika mycket tid nu som förut ! men ska inte snacka så mycket mera nu ! ska fråga om nathalie skulle kunna hjälpa mig att fixa till headern nu, hörs senare !


adios

åker om 5 minuter, kvällens outfit !


n'


minnen försvinner aldrig !


dax att skiva igen kanske?

hejsan cuite´s ! haha, har visst inte skrivit på 6 dagar inte bra jag vet ! men jag har verkligen inte haft lust & ork till det! men det ska bli bättre lovar.. eftersom det är HÖÖÖSTLOV nu ! wiho .. men aja, har inte riktigt bestämt mej om jag ska upp och kolla på f-95.. men vi får se, senare bär det av till dansafton tror jag för att vårat lag fick uppgiften att vara servertriser, jag ska vara det mellan 18.00 - 20.00 tror jag ! men aja, bättre uppdatering ska det bli i alla fall, & designen MÅSTE fixas !


" VAD HÄNDE MED ORDET FÖRALLTID "?





en bästavän, är alltid en bästvän, ovasett vad !


TRÅKIGT !

har sjukt tråkigt ! men aja man kan inte ha roligt hela tiden .. men i alla fall, jag skrev ett inlägg i fredags efter skolan med det publicerades inte (?) men aja, i fredags var jag med frida, vi gjorde inte så jättemycket, typ gick ut & var med pontus lite sen drog vi in & åt sen drog jag, frida, pontus & henrik upp till fritidsg. var där till 11 typ sen satt ajg typ bara vid datan, sen i går, så hade vi match mot gustavsberg, vann med 8 bollar ( 25-17 ) =) sen direkt efter det så skjussade mamma mig till frida& vi spelade typ kort & lite så sen så idag så gick jag upp TIDIGT för att jag skulle kolla på fridas & deras match i råbergshallen, dom vann med 2 bollar tror jag ! :) men nu tror jag att jag ska ta & redigera lite bilder, har ändå ingenting annat för mej, ska typ baka bullar med pappsen kl 4 eller något tror jag att det var ! :) hörs senare cutiiiepiiie´s


jag älskar dej oavsett vad jennie !


godmorgon,

råkade försova mej lite, så det blir ett snabbt inlägg ! just nu sitter jag och äter frukost, tåget går om 40 minuter & jag hqar inte  gjort någonting, så måste börj fixa mej nu, hörs när jag kommer hem cuuuitepiie´s


jag saknar dej redan ! :/


dålig uppdatering

i know, men har hållit på med designen som ni ser men det funkar inte riktigt som jag vill, men aja, får fixa det sen.. sen har jag städat rummet & så.. ska snart börja byta om efter som vi har matcher idag! =)

första är mot vassunda 19.4, den ska inte jag spela men sen har vi en till match kl 20.45 mot rimbo som jag ska vara med& spela så kom & kolla !



design

på väg, håller på att fixa & trixa lite ! men stå ut med den här så läge ! :)

"allt vi har gjort, försvann det bara? "




?

headern fuckar lite, men ska be typ nathalie hjälpa mej ! så ni får stå ut med att den ser ut såhär ett tag :)


hann inte igår

hann inte skriva igår efter matchen kom hem ganska sent, men vi vann med 2 bollar igår, inte direkt den bästa matchen, fast vi hade bara tre avbytare & så hade vi inte våra "riktiga" coach´er, men vi vann ellerhur ! men idag har det bara varit skola, kom hem för ca en halvtimme sen, sitter och lyssnar på musik på playahead & smsar med pontus (a) hahah ! hahhah, & vi kom fram till att jag var blondare än han för att jag inte fattade vad jag skrev till han men att han förstod haha ! ah , lite komplicerat men whatever ! ska till vikinga idag & kolla på herrmatch´, ovanligt att jag är i vikinga va? , uhm, nej ! är där varje måndag,tisdag, nästan varje onsdag även fast jag inte har träning & varje torsdag, ibland på fredagar & ibland på helgdagarna :Ö ahah! jag typ bor i den där hallen, men handboll är mitt liv så ! aja, ska inte skriva så mycket mer skit nu, HAHA !
hörs senare
cutiepiiieeee´s


vilken ?

header ska jag ha så länge?

1



2


3




4





5


6



tyck till nu !


ny blogg :)

hade, bara lust att göra en ny, ska ta bort den med jennie :/ men aja, skolan har väl varit som vanligt, hade idrott sista lektionen & vi körde badminton & så råkade söta natalie köra badminton racket i pannan på mej så jag är lite yr & har en bula :Ö hahah ! sånt händer, men jag älskar henne i alla fall, hoppas jag inte är yr när jag ska spela idag iallafall, vi har borta match i spånga & den börjar typ kl 8 -.- ' dryyyygt ! ska dra & kolla på tv nu, skriver senare cutiepaai :)


bild från helgen, USM STEG 1 :) älskar er !


designen är bara tillfällig, någon som kan hjälpa? (a)


RSS 2.0