jag hatar rubriker -.- '

just nu sitter jag här uppe helt själv, alla andra sitter där nere .. har precis ätit nu väntar man bara på efterrätten, MUMS !  vet inte riktigt vad jag ska skriva .. kommer hem imorgon för er som ville veta ;D skriver kanske senare ikväll vi får se annars får jag säga GOTT NYTT ÅR ! ;D
hittade ingen annan på den här datan, tyckte den var lite ball ;$


-

Sitter vid Daniel's data just nu, Emil sitter bredvid mig och just nu lyssnar han på "what can I say" av Dead by April. I love that song! ;D Har ätit lite, väldigt gott faktiskt.. Ska inte göra så mycket idag faktist,bajs på Emil ! Vi hörs senare   

GAMMAL


tjäääänare!

wow statistiken har höjts även fast jg inte skrivit nästan  .. fett ballt ellerhur ? haha, driver bara .. men har varit med elvira och hampus idag, vi hade ganska kul faktiskt ;D i dont say anything about it .it's a secret. haha ! men ah, gjort ny header igen vet inte om den blev bra, ni får kommentera och tycka till ;D pusspåer


30/12

en dag innan nyår .. haha ! ska snart åka och handla raketer till nyårsafton ! men idag skulle jag vara med elvira, har fortfarande ingen aning om vad vi ska göra sen ;D men vi hittar väl på något (; imorgon kanske det inte blir så mycket uppdatering då jag ska till jannica = pappa's tjej, men ska fixa mig nu för vi ska åka snart,
 puss på er !


I ♥ MY BROTHER

haha(: riktig skönig det hurrni , han är lite stördja , jag frågade han om jag kunde få några av MINA smällare han ba: nej ! de är mina, och sen när pappa kommer då vågar inte den lilla fegisen säga emot (a) hahaha! but i love him anyway ;D


skön ellerhur? hahahhha gammal bild ;Ö


vad ska ni alla göra på nyår?


"folk förändras inte, det är du som lär känna dom"

har nästan precis kollat film med pappsen, det var någon konstig film, hängde inte med riktigt men hemsk var den i alla fall, men imorgon ska jag vara med elvira som jag inte har varit på ett tag, det ska faktiskt bli kul ;D men nu sitter jag och lyssnar på musik som vanligt ni får ha en trevlig kväll, !


ny header

igen, har verkligen ingen fantasi alls ;o ni får gärna komma med förslag om hur den ska se ut ! men nu ska vi äta sen ska vi dra på träning , så vi hörs senare !


hejhej

rubriken är verkligen onädigt att ha ! men i alla fall, god eftermiddag .. är fortfarande hos matilda ;D just nu sitter hon och kollar på tv, tror jag ska gå till henne snart, vi har kollat på wallander läckan .. faktiskt sjukt bra ;D hennes mamma skulle ha kommit för 1 timme och en kvart sen och hämtat oss, men hon har inte kommit än, fast det är bra för vi har inte fixat oss ett dugg än, och jag ska till och med duscha , HAHA ! ;D det gick ju bra med den planen, men i alla fall det blir handboll för mig idag ;D ÄNTLIGEN! ska träna med 96 orna för att vi inte har några träningar förrens den 7 jan , men ska dra nu puss!


@ MATILDA'S HUS

är hemma hos matilda nu ;D just nu bortsar hon tänderna , intressant va? men i alla fall vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men imorgon ska vi i alla fall träna ;D that's fun! men ah, har inte så mycket att skriva, vi kanske hörs senare puss !


visst är matilda söt när hon sover? hahahaha !


filmen

var inte direkt bra, alltså inte flickan som lekte med elden utan en annan, kommer inte ens ihåg vad den heter ;O men i alla fall imorgon sover jag hos matilda så då blir det väl inte mycket uppdatering alls eftersom vi kommer ha massa annat skojj för oss ! men det var allt , kiss and hug's


i love you no matter what !


mooovie

ska åka och hyra film nu, ska hyra flickan som lekte med elden har inte sett den än ;O sen så ska jag laga mat och sen blir det att kolla på filmen så kanske kanske uppdaterar ikväll ;D

& juste någon som kan fixa så att headern hamnar över hela eller vad man ska säga?


it's never a right time to say goodbye

duschen here i come!

juste..

glömde berätta vad jag gjorde igår på förmiddagen .. det börjde med att jag vaknade vid halv 12 kanske? då satta jag på OTH och kolla typ 1 avsnitt sen kom mamma hem och frågade om vi skulle åka och shoppa så visst jag följde med, fick med mig hem en tjocktröja, mjukisbyxor,ett linne och tröjan som ni ser i inlägget innan ;D men ah sen åkte vi och hämtade matilda och lite så ;)

 


oth is the best !

har kollat klart på säsong 1 med matilda nu ;D hon åkte hem för ett tag sen för hon skulle bort .. har absolut ingenting att göra just nu, tror jag ska ta och hoppa in i duschen för sitter fortfarande i pyjamas, så kan det gå ja ! men orkar verkligen inte göra någonting idag, eller vet inte om mamma och jag skulle på bio ikväll (?) ingenaning, imorgon ska jag i alla fall vara med matilda igen;D men pusshej hörs sen 


haha en bild från igår natt ;)


god kväll !

tjäääänare allesammans !
är med matilda fortf. hon ska sova här i natt -.-' hahah nej skoja ! har tagit typ 1000 bilder ;D
men ah, det kommer nog bli  fler ska jag säga er, men har gjort ny header , enkel men orkar inte ha värsta avancerade, och juste min brorsa och hans tjejkompis har startat blogg! HAHAHAHAHAHAHAHAHA ! www.jesperandnathalie.blogg.se tror jag den heter ! men ska dra nu pusshej!


HOLA

just nu sitter jag här med matilda den galna ;D vi har kollat ett avsnitt av OTH så snart ska jag börja på sista discen på säsong 1 ;D och nej jag geekar det inte ? (a) men aja, órkar inte skriva mera !


WHEN I'M GONE,YOU WILL UNDERSTAND

rubriken har inget med inlägget att  göra .. sitter och drogar en låt nu, så jävla grym ! säger godnatt nu ..
sweet dreams !


...

att veta att man har en trygg famn, att veta att personen alltid finns där, att personen älskar dig, att alltid ha en man kan lita på, en sån jag saknar att ha ..


JULKLAPPAR

- NY PLATTÅNG
- PARFYMER
- 3 SÄSONGER
AV OTH
- GODIS
- SPORTBH
- TROSOR
- SMINK
- ÖRHÄNGEN
- HANDBOLLSMATCH(SVERIGE-PORTUGAL)
- PENGAR
- PRESENTKORT
- DIF TJOCKTRÖJA
- LADDARE T. HÖGTALARE
- TVÅL
- ANTECKNINGSBLOCK
- NECESÄR
det var typ det jag fick, och fick faktiskt allt som stod på min önskelista (a)


I ♥ ONE TREE HILL

yes, min dag har jag spenderat på att kolla ONE TREE HILL ! så grmyt bra, började på säsong 1 och i den är det 6 discar med 4 avsnitt på varje och efter jag har duschat hade jag tänkt att börja kolla på disc 4 :)
men kom hem för ett tag sen drog ut och sprang har inte gjort det på åratal pga mina knän, och det gick faktiskt bättre än väntat, good for me . och skönt var det också, nyss körde jag lite styrka lika bra att köra allt på samma gång, men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på one tree hill again .

peace out ♥


favorit låt !


i love it !


HEJ PÅ ER ALLA !

fick massor av julklappar, orkar inte rabbla upp allt, men nöjd är jag i alla fall :) kom hem för typ 20 min sen, var ute med min brorsa , alltid lika kul HAHAH ! (: men har inte mycket mer att säga så ni får ha det bra puss !

min brorsa och jag när vi var ute :)


JULAFTON

väntar på att mormor, morfar och moster ska komma nu .. firade ju jul med pappa och CO i morse, och av pappa fick jag; en ny plattång, laddare  t. högtalare,necesär, 500 kr, sverige-portugal (handboll), och säsong 3 av ONE TREE HILL och sen av min brorsa fick jag örhängen, och av pappas tjej så fick jag sesong 1&2 av ONE TREE HILL ! fan vad jag älskart ! HAHA :) men ah, nu får man vänta och se vad man får av mammsen också , eller juste har redan fått en julklapp av mamma och det var 500 kr .. så ah, redan nu är man 1000 kr rikare (:

HA EN TREVLIG JULAFTON !


JAG SAKNAR ..


@jannicas hus

sitter just nu i vardagsrummet och snackar med joakim på msn, HAHAH! men ska sova snart är fett trött!


GOD JUL !


KNIVSTA !

yes, var ju i knivsta idag, först så åkte vi hem till jossan och fikade och så böt julklappar sen så gick vi och kollade på idol-erik fast det var inte bara han utan rabih, calle & erik ! dom såg mycket bättre ut i verkligenheten speciellt rabih (a) men i alla fall, video kanske kommer senare spelade faktiskt in ;) rabih sjöng - you are not alone , calle- walking in memphis och en till .. erik sjöng - vinnarlåten, 18 and någonting , i think:) sjukt bra dom är  .. eller gillar bara rabih när han sjuger you are not alone sen suger han ;) fast calle och erik är bäst !
men nog pratat om det ..
imorgon kommer det inte bli mkt uppdatering för då ska jag, min brorsa, pappa , jannica, emil & daniel på bio och se avatar .. många som säger att dn är bra så man får väl hoppas sen så på kvällen blir det typ umgås med dom sen är det ju JULAFTON ! så det kommer inte bli mycket uppdatering, har fullt upp !


sjukt bra låt tycker jag som erik sjunger !

drar om 5 min

ska dra om 5 min har varit och handlat julklapp till ikväll :) men ska dra nu så att jag inte missar tåget, puss !


god morgon allihopa (:

vaknade för typ en kvart sen, orkar verkligen inte fixa mig idag -.-' så sjuukt trött men det är bara sista skoldagen idag,skönt som fan ! men ville bara skriva ett inlägg för att jag inte kommer skriva förens ikväll ;)


old..


innebandy turneringen

gick ah, behöver jag ens prata om den? HAHAHAH !  men vi kom i alla fall till kvart ;ö & självklart så ska ju mitt brorsaslag vinna tror ni inte han kommer skryta lite mycket om det eller ? ;o men i alla fall efter turneringen så stack jennie och jag ner och handlade den sista julklappen till min brorsa ! sen så drog vi hem till henne och efter ett tag så drog vi till hennes pappa med hennes mamma & brorsa, BARA JENNIE SOM FÖRSTÅR !  men i alla fall imorgon blir det inte mycket uppdatering alls för då ska mitt underbara lag åka till knivsta och kolla på idol-erik sen så åker vi hem till jossan och byter julklappar med varandra typ(?) sen så käkar vi piizzzaa! =) & juste imorgon slutar vi skolan, lite efter men ändå skönt !


fjärde advent

kom hem för inte så länge sen, just nu väntar jag på att det ska bli mat ! är sjuukt hungrig åt bara frukost idag .. men imorgon är det innebandy turnering i skolan och självklart ska jag vara med (: HAHAH ! =)  men ah tror jag ska gå ut och se om maten är klar snart ! eller juste, var jag i hallen idag kollade på p-95 & 94, båda lagen vann :) fast på 94;a matchen kollade jag inte så värst mycket, för jag fick låna pappas systemkamera och fotta lite med, så jag fottade lite, mycket svårare än jag trodde faktiskt ;o men vi KANSKE hörs senare ! (:


hellu !

hade besöksrekord igår faktiskt (: men nog snackat om det .. ska snart till vikinga i think, för lovade min brorsa att ta hans väska dit för han är i väsby och åker direkt till hallen, så jag var snäll och sa att jag kunde ta den ;) men idag ska jag bara ta det lungt, kolla handboll och så .. så det blir chilldag idag, men det är skönt det med .. och jag har blivit jätte förkyld faktiskt, men ska ta och äta något nu och sen dra, så vi hörs senare ikväll LOVAR !


ojoj ojdå

statistiken höjes på dirketen när jag skrev om min brorsa,.. HAHA !


&

nu vill han att jag ska skriva någonting om han varje vecka , & självklart gör jag ju allting för min brorsa ! HAHAH ! och juste idag städade jag faktiskt hans rum, vet inte varför, fick bara något ryck för att han hade så stökigt ;ö men i alla fall, matilda sov ju hos mig igår till idag, vi gjorde inte speciellt mycket faktiskt , .. & idag var jag sjukt trött, fast vi gick inte och la oss sent alls igår , jag somnade typ vid 00.00 fast jag vaknade 08.00 av någon anledning ;o har aldrig vaknat så tidigt på en helg förut när man kunnat sova hur länge som helst ! =O men i alla fall har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt, puss '


( bild från igår kväll )


HAHAHAHHA!

min brorsa jesper ville att jag skulle skriva ett inlägg om han, så sure !

min brorsa heter jesper och är 15 år, 94 alltså, han är VÄLDIGT  lång ungefär 2 meter , snygg snäll och ah allt, men ni kan ju liksom dra för han är min brorsa men om jag är riktigt snäll kan ni få dela med mig ! & jag älskar han ..
så är du glad nu jesper ?
and girls,.. ni kan skriva kommentarer i det här inlägget det skulle nog göra han glad ;ö

ganska gammal bild =)


förlåt

för förra inlägget, men ah ! skitsamma ! orkar bara inte skriva just nu ! hörs senare puss från emma och julius !


-.-'

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA


JAG HAR SJUKT TRÅKIGT!

tog den från madde´s blogg  !

Lovar du att svara ärligt?
[x] Ja
[ ] Nej

KÄNSLOLIV
[ ]Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få,
[/] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta. 
[/] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ]Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. 
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ /] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[vetinte?] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x ] Jag är kortare än 170cm.
[] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKAMLIGHETER
[] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt. [x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur munnen. 
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

FUCKIT

jag hatar mig själv ! jag skrev värsta inlägg nyss men råkade klicka bort -.-' sjuuuuuult drygt , ! orkar inte skriva bara för det ! hejdå !


busig (a)


DAMPDAG!

HAHAH,  okej damp kanske inte är det rätta ordet, men i alla fall så det började med att vi hade morotskrig i matsalen, HAHAH! det låg inte lite morötter på golvet .. men det var kul i allafall.. hade håltimme idag också, 3 gg på 2 dagar men det är skönt ! just nu sitter jag hemma hos natalie med jennie också, vi ska laga lite mat =) är sjukt hungrig .. men ska hjälpa till lite med maten nu så vi hörs efter min träning :)


the hall is my other home!

ah, kom nyss hem från hallen, har varit där sen 8 i morse nästan, & VI ÄR VIDARE I STEG 4 =) vi vann första matchen klockan 9 och sen den halv 3 också , efter den matchen så kollade jag på p-96 med jennie & co .. sen kollade jag på herrmatchen, orkade inte stanna kvar sen,även fast jennie och dom hade match, just nu är mamma upp på laggen och hämtar mat =) för min del blir det lövbiff, så otroligt gott ! men vi hörs senare ..


bild från idag :)


SVAR PÅ TAL !

Postat av: anonym

hej emma! vad heter din allra bästa vän? alltså vem är det? love your blogg ! <3

svar; har väldigt många bra vänner vem min allra bästavän är nog jennie (:


GOOD NIGHT

ska gå och lägga mig nu eftersom det är tidigt match imorgon, man måste ju vara pigg vafan ! aja, good night alla söta och osöta ! ;$


FÖRSTA MATCHEN I SM

blev en ganska stor vinst, tror det blev 31 - 8 typ ;) HAHAH !  jätte jämn match verkligen .. men aja, imorgon spelar vi klockan 9 på morgonen och halv 3 :) be there .. men ah, har inte så jätte mycket att skriva faktiskt, vi hörs senare, antigen ikväll eller imorgon (:

loveu !


EEEEEERIIIIIIIIIIIK !♥


IDOL

VEM TROR NI KOMMER VINNA?


 
eller
 

vi får vänta och se med spänning ! ;ö
själv hejjar jag på erik, fast båda är grymt duktiga ! 


I ♥ MUSIC

yes, jag verkligen ÄLSKAR musik ! typ när man kommer hem från skolan och träningen och så , så sätter man på musik, visst är inte det underbart? någon som håller med mig? (:

583626993.jpg music is my drug image by kittin34


IDOL FINAL IDAG JU !

har helt glömt bort det .. har inte följt idol, kollade bara på adution´s och jag föll för erik på dirketen, och han har varit min absoluta favorit sen början, och det känns som om att han kommer vinna idag.. fast calle är faktiskt också grymt bra, och jag gissade faktiskt på att det skulle vara två killar i finalen redan från början, & vem hade inte rätt? hahah! men i alla fall ska kolla på det idag eftersom det är final, ska bara ta det lugnt för att det är SM i helgen ;) riktigt NICE .juste, idag efter skolan så åkte jag,natta,jennie och felicia upp till eurostop för jennie skulle handla en julklapp till sin mamma anna-karin (:, tror anna-karin kommer bli riktigt nöjd faktiskt ! HAHAH!. men ska lyssna på musik nu sen TV =) !


HANDBOLL

är LIVET ! det går ju såhär i perioder, att man är bra och dålig och att det är roligt och tråkigt, men nu jävlar när det är SM i helgen då kan det inte vara tråkigt  (: men i alla fall nog snack om det .. kom nyss hem från träningen, vi körde 3 2 1 försvar, ni som spelar handboll vet vad det är för något synd för er som inte vet, för jag orkar inte berätta, men det är i alla fall SJUKT kul (: typ det roligaste försvarsspelet som finns (: men har varit i skolan och så på profilen så skulle vi fysa, vi göra det varje torsdag, fast vi fysade inte så hårt idag vilket var jävligt skönt .. (: men aja, ska ta och äta något nu och sen kolla på "THE BIGGEST LOOSER " klockan 7 (: så vi hörs senare, kisses


ny header

som ni ser, och madde du behöver inte göra ny nu på direkten, kan säga till (:


sollentuna c

drog dit direkt efter skolan med natalie (: handla julklappar, hittade till alla förutom min brorsa,  HAHAH ! men det har blivit sjukt stort jämfört med vad det var förut faktiskt .. men ah, proven idag gick faktiskt oväntat bra, om jag ska vara helt ärlig (: men i alla fall har inte så mycket att skriva, skriver bara för att ni ska bli glada, för jag vet själv hur det är när man läser en blogg typ varje dag så uppdaterar den typ aldrig, det är aaaasdrygt -.-'


design någon?

någon som skulle vilja göra design åt mig? (: skriv då en kommentar i det här inlägget ..

skola

ska snart dra till bussen, just nu sitter jag och lyssnar på den här låten,
själv tycker jag den är grymt bra, fast inte min brorsa ;ö haha ! men i alla fall ska lyssna lite på rabih också snart,
det är faktiskt bara den där låten som jag tycker om när rabih sjunger ;)


vi hörs senare & önska mig lycka till på so provet ;ö


night night sleep thight ...

ska gå och lägga mig snart så att man är pigg imorgon eftersom jag har 3 prov imorgon, engelska,so och matte .. men i alla fall ska börja göra mig i ordning inför sängen nu, så vi hörs imorgon (:


så kan man ju också göra ;ö


PLUGG,PLUGG& PLUGG

har pluggat nästan sen jag kom hem ;o känner mig faktiskt väldigt duktig .. från att inte kunna någonting till allting i SO som är mitt HATÄMNE ! aja, sen har jag övat på engelskan också, fast engelskan är därimot väldigt mycket enklare ! (: tur de, annars hade jag varit illa ute.. haha nejdå;) men provet är imorgon och jag hoppas det går bra, önska mig lycka till ! hade ju egentligen träning idag också, men jag kände att jag VERKLIGEN behövde plugga, men jag tränade som tur var i morse ;) vi hörs senare !


min störda klass igår, när vi åkte skridskor ;ö


godnatt !

ska göra mig i ordning nu, så man är pigg tills imorgon bitti då man ska träna, ska träna riktigt bra imorgon har jag bestämt för jag tror jag hoppar över träningen på kvällen för att jag MÅSTE plugga, har 3 prov på onsdag !! puss&godnatt !


jag skriver!

helt otroligt va? aja, har inte så mycket att skriva faktiskt, förutom att jag längtar till helgen då vi har steg 3 hemma i vikinga hallen, tror första matchen var klockan 5 på lördagen, & sen klockan 9 på söndag morgon & sen halv 3 på söndagen tror jag det var ! men ah, kom & kolla vafan ! men igår så var jag med matilda ett tag efter min match, spelade mot hammarby vann med mycket ! men sen så kollade jag & matilda på film, någon av wallander filmerna (: tror den hette ett steg efter, jag bara ÄLSKAR dom filmerna faktiskt (: men vi hörs senare ! puss !


saknar ..


vinst

vi vann med en boll! inte så bra match tycker jag själv .. menmen vi vann i alla fall ! ska osva nu, godnatt !

( bild från matchen )


I´m back

har inte skrivit på ett tag , men ni vet varför, men i alla fall i torsdags så sovjag hos jennie ! vi hade SJUKT roligt  .. men i alla fall igår så tränade jag med 96;orna eftersom jag ska spela med dom idag i gustavsberg mot gustavsberg, hoppas vi vinner ! men aja, matilda är här & hon har varit det ett bra tag nu ( ; hahah ! vi har inte gjort mycket alls, faktiskt ! men sa dra , hörs senare!


tillfällig

header ! :)

dålig uppdatering..

men har väldigt mycket just nu .. det är handboll, skola & sen ska man plugga också .. aja, nu skriver jag i alla fall, har inte hänt sådär jätte mycket i veckan, men imorgon på morgonen så ska klassen till sigtuna museum typ.. sen imorgon så ska jag sova hos jennie också så det kommer inte bli så bra uppdatering denna vecka .. ni kan ju få se hur den ser ut ;)

måndag; skola och träning
tisdag; skola och träning
onsdag;skola,tandläkaren och PLUGG PLUGG PLUGG
torsdag; museum, skola, träning och jennie
fredag; skola,jennie och träning
lördag; match mot gustavsberg, ( spelar m. 96 orna )
söndag: match mot hammarby ( med 94 orna )


vi hörs någon gång senare !


saknar verkligen sommaren OCH mitt hår ..


RSS 2.0