film

såg på taken, så jävla grym film, rekommenderar verkligen ! men ska göra mig i ordning & gå och lägga mig faktiskt, så att man orkar upp till skolan imorgon -.-' 
 


klart !


hemma ..

eller kom hem för ett tag sen .. det gick faktiskt ovanligt bra att döma ;)första matchen dömde jag med miranda B  och andra matchen SJÄLV ! de var faktiskt lite läskigt men det gick bra ! ska städa rummet nu .. -.-' har verkligen ingen lust med det ! men aja, det behövs! hörs senare !  


hahah !

1 besökare när klockan var 1 minut över 12 ;)


var bara tvungen att skriva det ;)


ändrade planer imorgon..

ska gå upp klockan 8 istället för 9 ;) tänkte kolla på rosersbergs f- 96 som spelar mot vallentuna, känner några i vallentuna också ;) haha ! men ah, tror det blir sängen för mig snart om jag ska orka upp imorgon :) pusshej och godnatt cuite´s


i miss us !


iam back .. !

snackar med jennie& typ matilda på msn, har faktiskt en liten rolig pratstund med jennie ;ö hahahah ! bara hon förstår och mer får ni inte veta om det ;ö men i alla fall spelade ju med 96 orna och med mitt lag efter det ! 96 orna förlorade vi och sen när jag spelade med mitt lag så var det jämt och sen när det är typ 5 sek kvar och det står 19-19 så får vi frikast fast det går om så är matchen slut & så blir det sånt där frikast som man måste stå stilla på och så lobbar elin in den ! kändes omöjligt men men ... JÄVLIGT tur, för målvakten var inte riktigt med ;ö men ah, så vi vann med en boll mot tumba, riktigt skönt ! sen så har jag inte gjort så mycket mer kollat på män som hatar kvinnor, rätt bra film faktiskt ! tror jag ska se fortsättningen snart :) men imorgon ska jag döma handboll, nervöst faktiskt eftersom det är första gången ... men vi hörs imorgon puss !


saknar !


träning nästa!

idag har det bara varit en slappdag hemma hos jennie ! :) skönt att ha så ibland .. men i alla fall ska ju träna med f-96 idag eftersom jag ska spela med dom i morgon mot huddinge! men i alla fall, har inte tid att skriva här nu, ikväll så ska jag typ vara med min saknade erica ;) men i alla fall så hörs vi senare ikväll .. & juste balen igår var sjuukt rooolig :) några bilder kommer senare !


min klass från igår, ( alla syns inte )


bal fix nästa!

yes, nu sitter jag här hemma hos jennie som vanligt med,jennie,natalie,emma och lollo ! jag,emma& natalie har precis målat naglarna ! snart så ska vi börja fixa oss inför balen, pussshej !


bal klänningen !

bild kommer på balklänningen jag köpte idag som jag ska ha imorgon eftersom vi har bal i skolan :)




kommentera & säg vad ni tycker (a)


NATURHISTORISKA

imorse så började det med dans .. vi måste öva eftersom vi har bal imorgon, så alla 7 ; or dansade i idrottshallen .. det var faktiskt inte så pinsamt ;) jag fick bara dansa med dom jag kände som tur var..och imorgon slipper jag dansen för att jag ska till tandis (: , men idag efter dansen så åkte min klass & 7d1 till naturhistoriska riksmuseet, det var ganska kul faktiskt, asså inte själva museet utan dom man var med :) men nog pratat om det, nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem så att vi kan åka iväg och köpa kläder till balen som är imorgon :) men ah, pusshej hörs senare !


STEG 3 HEMMA =)

yeees, vi fick steg tre hemma .. kom och kolla den 12 & 13 dec i vikingahallen.. :)



VECKA 48?

måndag; skola och träning
tisdag; skola och träning
onsdag; köpa kläder inför balen
torsdag; skola, sen bal :)
fredag; träna med f- 96
lördag; match med f-96 & kanske mitt eget lag
söndag ; ingenaning


rubriker är inte nödvändigt ..

haha, förlåt för rubriken .. men aja vaknade runt 11 tiden idag sen gick jag och kollade på tv sen åt jag och nu sitter jag här, ska börja klä på mig sitter fortfarande i mina sovkläder. haha! men ah, idag lite senare så blir det match mot serieledarna spårvägen ;) men har inte mycket mer att säga ! hörs senare, promise..


bild tagen nyss, bjuder stort !


förlåt ..

för felstavningen på gamla * ;)

så svårt är det inte?


-

jag ger upp, för att vänta på dig, är som att vänta på att en utomjording ska komma till jorden ..

movie time soon !

yes, har precis ätit, sjuuukt god mat idag .. :) men nu blir det film med emil,daniel,jesper,jannica&pappa :)
så vi hörs senare !


har ingen aning om den är bra,så ni som har sett den kommentera !


någon vaken ? (a)

haha, natalie och jennie ligger i jennie's säng och typ sover nu ;ö & ja, här sitter man ju nattugglan som vanligt, alltid längst uppe.. men ah, imorgon ska vi kolla på skånelas p- 96 som möter hammarbys p- 96 ;) det ska faktiskt bli kul eftersom att man känner typ alla (: men aja, har inte mkt mer att skriva nu,ska försöka att inte vecka dom där ungarna :) juste jag är inte ett dugg trött så vi får väl se vad jag hittar på ;) , man vet ju aldrig med mig!


HÄR IGEN !

natalie och jennie gick precis hem till natalie för att hämta kläder, natta ska sova hos jennie ! :) kulkul ! men i alla fall så här sitter jag i jennies rum, jag orkade inte följa med för att jag tvättade mina vita byxor som jag i lera med, så smart som jag är ! men i alla fall, kom nyss hem från ica anna-karin skulle handla och på vägen hem så fick vi en hamburgare så snälla som anna- karin är, HAHHAHA !  men i alla fall ska kolla runt på lite bloggar och vänta tills dom här " snabba " ungarna kommer tillbaka, förvånar mig inte om dom kommer om någratimmar ;ö
men oxoxoxo  emma den här gången ;ö


dom här GALNA brudarna får anna-karin stå ut med ;ö


JENNNIE ÄR BARA FÖR BÄST

Sitter nu framför datan , Emma har bett mig gästblogga . Hon håller på med mitt hår . Jag kan ju berätta lite om dagen . Vi börja 20 i tio , men vår mattelektion vara inställd så egentligen kunde vi ha sovit en timmer extra . menmen . Sen efter den stora " rasten " hade vi lunch & sen bild . so hade vi först på morgonen så vi skulle få längre mat rast . Tror jag iaf . Emma kan ta om det senare . Men what ever sen gick vi iaf på kina resturang . Riktigt gott . första gången för emma :o
Helt sjukt , men ja . Vi har tittat på "one tree hill" & natalie somna -.-
Men nu ska jag göra mig ordning för träning , vi hörs sen . PUSS JENNIE !


hemma ..

kom hem för en timme sen kanske var och kollade på bio med min brorsa och pappa även fast jag var sjuk, inte bra jag vet .. men ahm vi såg 2012, bra film men inte direkt verklig.. aja, ska sova nu, mår inte speciellt bra .. godnatt !


EMMA TIPSAR




Nivea- lemon&oil
 
&


ett boktips ..
jag är inte så mycket för att läsa böcker men den här är grym.. värd att läsa !

handling ; Robert ligger utlämnad i ett operationsrum. han vet inte vad som händer bara att något är fel, fruktansvärt fel. läkarna har precis fört ner ett gastroskop i magen på honom och genom bedövningsdimman hör han deras kommentarer:
- " vad i helvete är det där? "
- "pojkens insida "
- " herregud, det ser ju ut som plast"

medan robert långsamt vaknar upp kan han både höra och känna men inte ge ett ljud ifrån sig. Operationen är ännu inte över . Men det liv som Robert ser som sitt har fått ett abrupt slut.

Vettskrämd och på desperat jakt efter sanningen om sitt liv lyckas Robert fly från sjukhuset, men ibland kan sanningen bli för hemsk att ta in ..


DAGENS OUTFIT !


tjocktröja- H&M
jeanstights - gina
& ett svart linne från gina


SUPÄÄÄH FREEEEESH !


yeah, det här fick det bli idag ;)


DUSCHEN NÄSTA

känner att det skulle vara skönt och så får det bli också, hörs snart igen !


HAHAH !

kom på att igår på spanska lektionen så höll jag och jennie på att rita av varandra utan att kolla på pappret, & det här bra ritade jag av jennie !


erkänn dom är rätt lika ellerhur? (a)


haha, lite kul !

Skriv ditt namn med fingrarna: emma
Skriv ditt namn med ett finger: emma
Skriv ditt namn och blunda: emma
Skriv ditt namn med pannan:  w4 nmmn wq
Skriv ditt namn men armbågen: emma
Skriv ditt namn med hakan:  e3wmmaq
Skriv ditt namn med näsan: emmaq
Skriv ditt namn med tungan: emma
Skriv ditt namn med tänderna: emma


erkänn att jag var grym på det här :)


sjuk ..

tror det är för att jag tog vaccinet mot svininfluensan igår faktiskt .. jag vaknade klockan 6 imorse för att det var så varmt, så jag tog febern och då hade jag 38 grader och min naturliga är 36.4 .. men jag mår bättre nu faktiskt .. så tror jag kan gå till skolan imorgon faktiskt ;) men i alla fall, har inte så mycket mer att skriva nu, vi hörs senare ! :)


besöksrekord igen !

såg jag nu, igår faktiskt, fortsätt såhär nu ! :) juste glömde säga att MATILDA bananerna är INTE ätbara ! :Ö HAHAH !


gud vad tiden går fort ..

trodde inte klockan var så mycket, trodde den typ var 8 , halv 9 .. men så går det när man sitter vid datan, ska snart gå och sova, är ovanligt trött idag faktiskt ! och om min dag; min dag började med sovmorgon för att jag skulle till tandläkaren, det gick bra, tog bara avtryck och sånt, och HELA tandställningen är borta om 2 veckor .. ÄNTLIGEN ! ahmen sen när jag var kvar där så skulle jag ta tåget hem och det var försenat typ 3-4 minuter men sen så kom det och sen när vi var mellan upplandsväsby och rosersbergs så stannar tåget för att dom hade gjort ett växlingsfel och det stod ett tåg framför oss -.-' så där satt man i typ 15-20 minuter -.-' men sen så kom jag typ till lunch, och efter lunchen så hade vi engelska och spanka, och spanskan var jag tvungen att gå tidigare ifrån för att jag skulle till sjukgymnasten, ( fick skippa idrotten också ) men i alla fall, det gick faktiskt oväntat bra där ! behöver inte komma tillbaka om jag inte får ont igen :D HAPPY FACE ! men sen bar det åt till träningen, det var faktiskt kul :)det var ovanligt skönt att fysa också ;) men jag,anna och lollo tog det faktiskt ganska lungt efter, SKÖNT ! så kom jag hem vid kvart i 8 & har bara kollat på tv, ätit & nu sitter jag här ;) det var min stressiga dag ! men det var allt för moi, säger godnatt nu också !


HAHAH! förlåt alexander,men var bara tvungen !


ätbara?


tycker ni dom här ser goda&ätabara ut?


någon som har lust?

att göra en ny header, eller förslag på hur den ska se ut ? KOMMENTERA !


monday ..

yes, idag är det måndag .. idag blev det ingen träning för mig eftersom jag har ont i mitt knä sen igår, så jag vilade idag men imorgon är jag i farten igen :) imorgon så missar jag både profilen OCH idrotten för att på morgonen så ska jag till tandkäkaren & sen så måste jag gå klockan 2 eftersom jag ska till sjukgymnasten, så det blir en kort skoldag imorgon ! men sen efter jag har varit hos sjukgymnasten så bär det av till träningen .. nog pratat om det ! men har inte så mycket mer att säga, ska snart över till mamma och hämta alla mina kläder och så ! så vi hörs senare =)


VINSTER !

hade två matcher idag, fast jag spelade bara en av dom ;) första vann dom med 3 bollar tror jag, & andra elit matchen vann vi med 8 bollar :) alla spelade grymt bra idag .. men ah, förlår för dålig uppdatering, men i fredags sov jag hos matilda ingebretsen , kul hade vi .. bilder kommer nu ! :)






så nu fick ni lite bilder ;)


hej allihopa!

är inte på så bra humör just nu, ska berätta varför ... men efter skolan så kom mamma och hämtade mig och vi drog till kista för att jag behövde lite nya kläder, bild på det kommer senare ! men i alla fall jag fick med mig hem 1 lång t-shirt , en ½ ärmad lång tröja, thigts, 1 BH & och lite så sen så frågade mamma om jag ville klippa mig, jag ba visst för mitt hår var väldigt slitet, & så säger mamma ska du inte klippa lugg? tror ni inte att jag går med på det, och nu är jag så missnöjd man bara kan bli :/ det var det men bild kommer på tightsen& ½ ärmade tröjan :)


guuudmuuuuurning!

gick upp halv istället för hel, fråga mig inte varför .. skönt ibland att ha längre tid på sig, men aja, bussen gå om en timme så måste äta & lite så nu.. skriver när jag kommer hem från skolan :) puss


bildbrist!

men tur för er sen, för att idag blir det massor av bilder ;)


besöksrekord

igår faktiskt, glömde skriva det ;) men hur många jag hade säger jag inte .. hihi, men ska fortsätta plugga spanska nu -.-' xoxoxo emma


bror om du lämnar mig, lämnar jag världen !


ny duschad& freeeeeeesch!

hahah, ah . kom nyss ut ur duschen,  har rakat benen och lite så;) just nu sitter jag här med en ansiktismask .. en lila faktiskt
 
bjuder stort ! HAHA!
& nej jag har inte missat och tagit någonstans för att det är en speciell ansiktsmask för mig ..
men ska plugga& tvätta bort ansiktsmasken nu, skriver lite senare pusshej !


duschen nästa!

ska bli riktigt skönt faktiskt ! skriver när jag är klar , xoxox emma


jag tipsar!

Om Gratisbio, grymt bra sajt där man samlar ihop poäng som man sedan växlar in mot presentkort. & om du blir medlem nu så får du 50 kr som startbonus. Kan det bli bätte?.. ta chansen och bli medlem på Här idag.


ska göras!

* ta låtar från youtube
* lägga över alla låtar från mobilen till datan
* rensa alla dåliga låtar
* bara lägga in bra låtar på mobilen

det ska göras nu(:
så kommer inte skriva så mycket mer !

SNART BESÖKSREKORD!

fortsätt såhär nu;) hihih,nu blir jag på extra bra humör tack vare er ;)


det går uppåt

idag, kulkul ! är på bättre humör nu .. tur för er så slipper ni en sur emma ! men aja, pogrammet var fan bra, synd bara att det är när jag egentligen tränar .. :/ men får väl be mamma&pappa spela in det åt mig eller något! vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, ska fixa en sak nu så vi hörs !


i miss the summer!


TV FÅR DET BLI !


kl 19.00 på 5an för dom som vill kolla;


Deltagarna släpps av ute i ödemarken och de två som först tar sig fram till sina tränare blir lagkaptener och får välja fem lagkamrater;) asso det är väldigt stora människor !



så får det bli pussar !


jag får ryck !

på min mamma ! hon frågade mig hur länge kista hade öppet och ah, för att jag sa att jag behövde kläder, men sen ångrar hon sig -.-   ' har ryck på henne! -.- ' aja, får väl gå naken då .. ! okej jag har kläder men inte så jävla mycket, behöver NYA! och i veckan så hinner jag inte -.- '

måndag; tv
tisdag; skola&träning
onsdag; skola
torsdag;skola&träning
fredag; sova hos matilda
lördag; kanske kolla på matildas match(om hon spelar )
söndag; match själv !


på onsdag ska jag inte göra någonting, men tror ni inte att min mamma ska träna då eller? ;O -.-'
aja, ska inte skriva mer ointressanta saker !
hörs senare när jag är på bättre humör !


ska käka !

nu sen blir det datan en stund till sen tv n , tror jag ;) skriver senare. LOVAR ! 


gammal !


:/

jag älskade dig en gång i tiden, nu betyder du inte lika mycket för mig, du var som en bror för mig, jag trodde dig, jag saknade dej, jag älskade dig, men du fick mig att inse att vänner inte håller föralltid !


ingen träning idag :)

skööönt, men imorgon drar det igång igen.. ni fick inte bilderna igår men ni kan gå in på sommarbbarn.blogg.se, hon har lagt upp några bilder från i helgen, istället hade jag tänkt att lägga upp några från idag istället ;)


jennie gjorde :)







hörs senare oxoxox emma


"du&jag mot allt annat ! "


VINST & FÖRLUST !

det var ju två matcher idag , en i nivå 1 & 2 jag spelade med 1 .. nivå 2 vann & vi förlorade med 3 bollar, men man kan ju inte vinna hela tiden .. ni får vänta med bilderna eftersom att jag sitter på min brorsas data ;)


JESPERS DATA !

sitter inne på min brorsas rum och kollar på OTH  .. men ah, nu började det igen puss !


hittade ingen annan !


1 ... 2.... 3 ... GO !

ska åka till samlingen om en kvart ungefär.. blir inte så mycket uppdatering eftersom det är bortamatcher i nacka ! men när jag kommer hem så ska ni få en bildbomb från i helgen=) så då har ni något att se fram emot .. men ah, har inte så mycket mer att säga!


juste !

glömde att berätta om igår och idag ;)

igår ; så hade dom träning så jag följde såklart med och efter det så åkte vi ju upp till eurostop & handla sen så gjorde vi inte så mycket sen så åt vi, sen drog vi och hyrde filmer, kommer inte ihåg vad dom heter men den 2 var roligast ellerhur matilda? ;O men i alla fall felicia somnade under 1 filmen och jennie typ precis när 2 filmen började så det var bara jag och matilda uppe, den var verkligen sjuuukt  rolig, kolla det var såhär en gubbe som var störd ( CP skadad ) ah och så var det en annan person som "pratade" med en annan så sa en av dom personerna att den ena var störd och då kom den där störda personen och ba "  its not nice to say reeeeetaaaard" så JÄVLA kul.. det kanske inte låter så kul men jag och matilda garva så jävla mycket ! men i alla fall matilda och jag gick och la oss på soffan typ halv 3 sen vaknar felicia kl 4 och frågar om vi inte kollade på film ;) lite efter men ah .. det var det !

idag; så vaknade vi runt 11 tiden och så tog vi det lungt tills klockan var 1 då så hade skånelas p- 96  match så vi drog och kollade på båda deras matcher , dom spelade mot bolton båda, & dom förlorade båda :/ men aja ,sen efte det så skjussade jennies mamma hem mig, matilda & jennie till jennie .. och så gjorde vi inte så mycket sen kom min pappa och hämtade mig -.- '

& ah, har ätit, tränat, sovit& kollat på tv sen jag kom hem och nu ska jag ut och kolla på tv igen, så vi hörs !


& bilder kommer imorgon när matilda har kommit hem ;)

ERKÄNN BARA !

att jag har blivit bättre än förut på att uppdatera ;) jag vet att ni håller med mig ! men aja, idag mår jag inte så jättebra, ni ska veta hur grymt trött jag är och ah, vill verkligen inte bli sjuk eftersom det är match imorgon mot skuru .. ni skulle ha sätt mig vid matbordet, min brorsa frågade mig typ 10000 gånger varför jag bara satt och stirrade på han, haha ! men just nu gör jag inte så mycket det kommer nog bli en tidigt kväll för mig kan jag säga, och det är ingen ideé att ringa mig för jag orkar inte ens prata! men nog snackat om det, hörs senare !

oxoxox emma


MATILDA ÄR LÄÄBBBIIIG

aaah, rubriken säger ju det mesta, hon skrämmer livet ur mig .. haha nej jag driver bara.. och jag kan lova er massor av bilder efter den här helgen har redan blivit massor & ja, klockan är inte så mycke ännu ! så ni får vänta& se ^^ hahah, men jag ska inte vara så osocial nu ;) fast dom är tråkiga för dom ligger i jennies säng och kollar i skolkatalogen -.-' hahah ! men jag får väl typ döda dom nu (; .. men ah, jag är ju jättekul men hade tänkt att blogga i matildas blogg också (; sommarbbarn.blogg.se KOLLA HENNES ! '


xoxoxo emma



JENNIE DÖDA MIG INTE NÄR DU SER DEN! PUSS ÄLSKAR DIG ..


TJENARE !

bäst som vanligt i know ^^ nej skoja bara hahah ! kom hem för ett tag sen, vi åkte upp till eurostop & HANDLADE YEAH ! asso jag är på lite damp humör just nu för att jennie nyper mig i arslet ! & JENNIE JAG HAR KÄNSEL bara att jag inte orkar bry mig ! men hejdå tröga jävlar ! :)


SÖTA DUMMA FINASTE OFULASTE SKIT FULASTE AASSÅ JAG DRIVER !
PUSS PÅ RUMPSTUMPEN !


JAG ÄR BÄST !

nu kom jennie in precis och så, vi ska ner till matnära så det här blir snabbt ! :)
men ah, felicia kom fast nu har hon dragit igen för hon skulle typ göra något ! men bilder från idag kommer nu !


jennie pluggis !

& jag vi är fullständigt normala  ..

jag och felicia =)

jag& jennie ;)

igen :)

& den där bjuder jag på ;)
men nu gick jennie för att hon skulle slänga soporna först så får väl börja gå jag också ..
oxoxo emma

fredag , 06-nov-09

Yes ! Idag är det ju såklart fredag & det är jennie pennie som skriver (: Idag har vi varit i skolan . Har inte hänt så mycket .  Förutom att emma ramla från stolen & tog med sig helt bordet -.-
HAHHA , ärligt hur smart får man vara men hallå we love her anyway ! :D
Idag sover ju Matilda , Felicia & kära Emma här imrn festar vi right ? (:
Adahm fyller ju år på söndag så misstolka varken det eller något annat för vi är ju fortfarande Jennie&Emma handbollsbrudarna !
Ikväll har jag träning . Så efter den tvingar jag emma skriva något till er alla .
oxox Jennie !


Bilden säger ju hur gammal den verkligen är !
men föralltid håller ihop

"JAG HATAR DIG,MEN ÄNDÅ GILLAR JAG DIG"

Jag hatar dig  Ändå så vill jag träffa dig, även fast du gjort så mycket som sårat mig.jag hatar att se dig men innerst inne så vet jag att jag fortfarande älskar dig, Jag vill vara med dig, umgås med dig, och känna din närhet även fast jag hatar dig. Varför är det så? Jag kan inte stå ut att leva utan dig. Jag kan inte ens tänka tanken att leva mitt liv utan att dig. Du är som min personliga drog av heroin, som jag blir glad av. , jag vill inte fortsätta utan dig. Du är drogen som jag lätt blivit beroende av, fastän den bara skadar mig. Jag vet att du sårar mig hela tiden men ändå så kämpar jag för att få ha dig vid min sida, jag förstår inte ens själv vad det är jag vill ha av dig. Men vad det än nu är, så vill jag fortfarande inte gå hela den här vägen i livet, utan dig. jag saknar dej L'


godnatt :)

ska göra mig färdig nu, fast ska ringa mamma först och kolla om sofies tröja är hos henne ;) men puss hörs imorgon !

( vad tycker ni om den nya designen, kommentera! )


du gör så att jag ALLTID får ett leénde på läpparna

jahapp, inte skrivit på två dagar igen, fy på mig, nej jag skoja, jag bryr mig faktiskt inte om jag skriver eller inte jag har bloggen mest för att skriva av mig och så .. och det är jävligt skönt kan jag säga ! men idag var det ju skola som vanligt slutade 5 i 3 och då tog jag tåget med linus och joakim, sen när jag kom hem åt jag lite sen gick jag ut och hyrde film för att jag och pappa skulle kolla på film när han kom hem fast den var inte bra så vi gick ut och hyrde en till och den var GRYMT JÄVLA BRA ! kommer inte ihåg vad den heter riktigt och jag orkar inte kolla men jag skriver det senare ! det märks att vinter börjar komma, kallt som fan och ah! men vi hörs senare eller imorgon !


härlig bild !


( rubriken har ingenting med inlägget att göra )


bäst uppdatering, i know !

hum... eller inte , haha ! träningen idag gick väl sådär ;) gjorde inte speciellt mycket men sen var det fys efter riktigt skönt faktiskt förutom att jag fick ont i mitt knä :/ men imorgon är det profil på morgonen, sen så har vi några lektioner sen sista timmen har vi idrott fast jag måste gå tidigare eftersom jag ska ner till sats och ah göra lite saker sen så drar jag direkt på träning ;) det är jävligt kul att träna även fast det är väldigt jobbigt ibland ;) men har inte så mycket mer att skriva och tror inte jag kommer skriva någonting mer idag,
så vi hörs imorgon
!


RSS 2.0