muuuuums !

asgott med middag var det ;) blev kött med klyftpotatis, en vanlig fredagsmiddag ;D imorgon åker vi till Eskilstuna och spelar steg 4, taggad! Ska göra några mattetal till i boken så har man gjort klart läxan :) det kanske inte blir någon mer uppdatering ikväll, fast man vet aldrig med mig ;)

 


TODAY'S OUTFIT'S !

skolan;



efter skolan ;



nu;


HOLA ! ;D

sitter nu och drogar musik :) har inte gjort mycket alls idag.. har fått en ny tjej i klassen, har vi, det är typ det? gick upp till mamma, och då hade hon köpt en tröja till mig, bild kommer längre ner! men i alla fall ikväll så ska jag ut och lämna tulpaner -.-' tråkigt men det måste göras, sen ska pappa och jag åka och handla sen hämta jesper på träning sen så ska vi käka och så, men kan inte skriva mera nu, ska plugga lite matte nu, hörs senare!


FRÅGA !?

ska jag ha kvar headern ett tag till eller ska jag göra ny ? det är upp till er nu !?


HISSAR&DISSAR



- slask; behöver jag ens skriva något om det? usch på det säger jag bara ! 

- sega datorer; så sjukt irreterande när det tar typ 10 min att få upp en internet sida -.-'

- godis; vissa kanske jag tycker jag är sjuk när jag dissar godis,men vafan man blir bara tjock om man äter för mycket, det är inte så sjukt gott faktiskt




- ' alltförbud ' ; det har jag nu faktiskt, jag får inte äta godis,chips,popcorn,bullar, får inte dricka läsk osv ..man blir inte lika sockerberonde,man går inte upp i vikt, därför hissar jag det ;)

- handboll; vad skulle man inte göra utan den sporten, skulle fan inte leva annars, i love handboll that's just the way it is :)

- musik ; det är grymt när man kommer hem från skolan eller träning så sätter man på musik, eller innan match, det är så grymt ! HISSAR DET GRYMT MYCKET !

- frukt; är det ingen annan än jag som ÄLSKAR frukt? typ det godaste som finns ?!

fuck this !

min data dampar sönder just nu, och jag hade precis tänkt lägga in lite gamla bilder från playahead, eftersom playahead stänger ner den 1 mars tror jag det var, är inte helt säker eftersom jag inte är inne där ;o
men ni kanske får det imorgon om den inte dampar då också ! ;D


SKÖN VINST!

vann med 1 boll idag, fast skulle kunna ha vunnit med mera, men jag lovar det var inte bra dommare, till och med min pappa skrek på dom och då är det inte bra, för han har aldrig skrikit mot en dommare förut ;O men vi vann med 1 boll som sagt och ah vi gjorde mål när det var typ 3 sek kvar ;D skönt det i alla fall, hade varit surt om vi hade åkt hem med en förlust, men nu är det bara att tagga om till USM ;D ska bli sjuuuuuukt roligt faktiskt :)

men är det någon som skulle kunna hjälpa mig och fixa så att det blir mellanrum mellan rubriken och själva inlägget? (a)



glömmer aldrig den dagen ;D


bara för att jag är så snäll !

så skriver jag ett inlägg igen;) hahahaha! ah såhär tråkigt har jag, nej men iallafall, eftersom det inte kommer bli så mycket uppdatering imorgon eller i helgen så KANSKE jag slänger in en dagens outfit innan jag drar till skolan imorgon bitti !; D


trötter !

aa, det är exakt vad jag är ! -.-' ska snart gå och lägga mig faktiskt, är ovanligt trött ! juste måste säga GRATTIS MAMMA ! men i alla fall har inte hänt så jättemycket idag faktiskt, men ah.. har match imorgon mot skogås i skogås så det blir inte mycket uppd. imorgon, och inte i helgen heller dessutom, efter som det är USM !, taggad som fan faktiskt ;D men aja, ska snacka lite till med sötnosen jennie på msn nu sen ska jag sova, GODNATT


' att förlora dig skulle vara som att förlora allt '













stigen mellan dig och mig ska aldrig växa igen,
för tro mig jag tänker gå den regelbundet och aldrig låta den växa igen!





bjuder på några bilder ;)


tjuuue bre !

godnatt, ska sova nu, har inte skrivit idag pga, skola,träning, OTH osv... men vi hörs imorgon pussar !


låångt inlägg !

fredags ; så tränade jag med 96 orna och innan var jag med jennie och lite så sen skrev jag att vi hade blivit bortbjudna på middag hos mammas kompis men det var ju så att mammas kompis och några till hade ordnat en överraskningsmiddag för min mamma eftersom hon fyller år på torsdag ;) men jesper och jag åt bara sen drog vi upp ..

lördags; så pluggade jag och plugga och plugga och sen hade jag match det gick bra första 15 minutrarna sen gick det åt helvete ;) menmen, det är inte helt omöjligt att ta dom nu har vi märkt ;) sen efter matchen så hände inte så jättemycket, gick och la mig ganska tidigt eftersom jag skulle spela med 96 orna idag ..

idag;  så hade vi samling 20 i 10 vi mötte ÅRSTA AIK, vi ledde ganska länge sen ledde dom med 1 boll typ hela tiden fast det slutade faktiskt lika :) hellre det än att förlora (a) men sen efter matchen så stannade jag kvar i hallen för att min brorsa skulle spela, men innan han spela så spelade F- 95 och dom vann sen spelade jespers lag fast han spelade inte den matchen, och sen så hade dom en match till och då spelade han dom vann ganska strot har jag för mig typ med 11 bollar kanske? kul match... hum,. inte direkt, men efter den matchen åkte jag hem satte mig vid datan sen pluggade jag sen så kollade jag tv sen pluggade jag igen sen duschade jag ch nu sitter jag här ;) 

hahahaha! ja , nu fick ni min helg i detaljer ;) 
intressant ?.. NEJ ! ;ö

 


redy ... set ... go !

nu drar jag till samlingen.. hörs senare !

jag älskar !

den här låten OCH filmen !


<3

http://www.tackfilm.se/?id=1264256569750RA45

kolla hela den här :)


WIHO !

min brorsa förhörde mig på kemi'n och jag kunde faktiskt ganska mycket av frågorna som vi har fått att öva på :) STOLT ! haha nej, men nu ska jag bara kika runt lite på datan och så sen ikväll är det match mot spårvägen i vikingahallen halv 7 tror jag :) kul kul, tror det blir en tuff match för det är dom som leder F-93 nivå 1 :) men det är alltid kul med tuffa matcher ;D


hatar kemi !

är det ingen annan som håller med mig? man fattar ju ingenting, det är protoner, neutroner, fysikaliska förändringar, elektroner m.m  ;ö haha okej jag kan i alla fall namnen utantill, det är alltid en början men ska plugga lite mer nu :) önska mig lycka till ;d


i love you !


love♥


är det ingen mer som bara älskar han? ;ö


" people always leave .."

juuust becuase i loooove one tree hill :)  är faktiskt på säsong 3 nu .. men ah, ska plugga lite nu och lyssna på musik, så detta får väl bli mitt godnatt inlägg ;ö aja, godnatt allihopa


får bli en bild från förra veckan, har ingen ny. men ni överlever nog :)


handboll ♥

kom hem för kanske 1 timmer sen? har kollat på tv och ätit bara;) profilen idag i skolan var jätteskön körde " mini handboll " ;D sen så lånade jennie och jag en boll så vi höll på lite innan min träning så jag vart jätteseg i huvudet -.-' ;D men imorgon ska jag träna med 96 orna ;) juste vi har ännu längre sovmorgon imorgon för vi har ingen matte så vi börjar 5 i halv 11, sjuukt sköönt, kanske inte hinner skriva imorgon för efter träningen så är vi bortbjudna på middag .. men vi hörs KANSKE imorgon !
P E A C E


i am sorry!

jag har inte skrivit på ja vad kan det vara kanske 2 dagar? fy mig, haha nej skoja ! idag slutade vi 11 istället för 5 i 3 för vi hade ingen englska eller matte och då skulle vi vara tvunga att vänta i skolan i 3 timmar så våra slöjd lärare sa att vi fick gå hem ;D så jennie följde med hem sen drog vi till väsby fick med mig ett par jeans och ett skärp bild kommer längre ner ;) men imorgon ska jag nog inte göra så mycket faktiskt förutom att träna dårå ;ö aja, ska inte skriva mera skit nu, hörs någon annan gång ! ;D
bild på jeans'en och skärpet ;)


VINST

med 31-21 ;) men är det någon som har lust att hjälpa mig med en sak ? att göra så att det inte är så stort mellanrum mellan inlägget och där det står kommentera & så ? skriv gärna en kommentar i det här inlägget i så fall ;)  
P E A C E


GRATTIS !

juste måste säga grattis till min lagkamrat miranda larsson som blev Allstar ! grymt ju ;)


BADAT !

kom hem för typ 40 min sen har badat med skolan, haha alltid lika kul faktiskt ;D men ska snart gå över och hämta matchkläderna, har match idag, ska möta kungsängen;)
 min vecka kommer se ut såhär;

måndag; skola ( bad ) & match
tisdag; Skola,träning
onsdag; ingenting
torsdag;skola & träning
fredag ; skola,jennie a&r& träning
lördag; match
söndag; match
  



bild från idag ;)


tillbaka !

kom hem runt 5 kanske ? men har inte bara orkat blogga -.-' men aa, vad ska man säga ? det ända man gjorde var att kolla handboll hela dagarna ;) men kul var det i alla fall, ska snart gå och kolla på tv, så vi hörs KANSKE imorgon, för har match imorgon :)
P E A C E


hejdå !

hörs kanske på söndag, för i morgon ska jag ner till katrineholm och kolla på sverigecupen ( handboll ) så hejdå !


BYTT OM !

har precis bytt om till MATCHKLÄDER !  nu ska jag ut och hjälpa pappa med maten, så jag kommer inte hinna skriva precis innan jag åker, ;) men vi hörs när jag kommer hem !



P E A C E


SAMLING OM EXAKT 1, 5 timme

wiiihu ! första matchen är mot hammarby, och den matchen börjar kvart i 8 sen har vi match mot huddinge klockan kvart i 9 i vikinga, be there, för kul skull! ;) HAHAHAHAH!


HUUUUUMOR !

& mobba inte min och jennie's humor för vi vet att alla tycker den är tråkig -.-' 



jag;
nu gick mitt hjärta i 999 bitar, fast den sista biten blev kvar ..för det är där du är eller
i alla fall en bit av dig, eftersom du är heeeeela mitt hjärta

jennie :
hahahah don´t
hahah !

jag:
HUUUUUUMOOOOOOOOOOOOOOOOR PÅ HÖÖÖÖÖÖGSTA GRAAAAAAAD !

jennie:
NIVÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ




HAHAHAHAHAHAHA ,  älskar dig JENNIE!



HANDBOLL IKVÄLL!

yeees, har 2 matcher ikväll i vikinga ;) men kom hem för skolan för "aproxomademente" 30 min sen.. har inte hänt så jättemycket i skolan, och igår så kunde jag inte skriva mera för att mitt internet funkade inte -.-' blir så trött på det -.-' men ska drooga lite musik nu, hörs senare ! LOVAR ..



aproxomademente= ca


i love music


-

" man ska inte ljuga för en dag kommer lögnerna ifatt en .. "
"vill man något så ska man satsa stort "
" man kan inte bestämma över sina känslor men man kan iallafall hantera dom "
"i varje lögn finns en sanning"
" skäms inte för att gråta det förstör inte din mänsklighet"
"tjejer gillar tysta killar för att då tror dom att dom lyssnar"
" ändrar du på den personen kanske du slutar älska"
" kärlek handlar om att ständig förlåta och bli förlåten"
" det perfekta förhållandet är som horisonten,alla tror sig ha sett den men ingen har varit där"
"i kärlek finns inga genvägar"
" kärlekens ögon ser inge fel "
"ibland måste man stanna upp för att minnas vart man är påväg"
"utan dig är jag hemlös i livet som var vårt "
" i kärlek finns löften men inga garantier"
"att älska kräver mod, kärleken gör dig modig"
" kärlek är som solskenet, den kan falla på exakt vem som helst"
" kärleken blir aldrig omodern"
"håll stigen alltid öppen mellan dig och din vän,gå den regelbundet och låt den aldrig växa igen"
"kärlek kan skapa svartsjuka,och svartsjuka kan döda kärleken"
"kärlek handlar om att hitta någon man bottnar i "
"svartsjuka ser det inte som finns "
"att älska är svårt,men att inte älska är ännu svårare"
"man får aldrig en andra chans att göra ett första intryck "
"ingen kan såra dig om inte du tillåter det "
" låt inte rädslan övervinna dig själv "


ENSAM HEMMA!

heeeela kvällen, skönt som fan! men har as tråkigt, haha! lyckat .. men ska kolla runt på olika bloggar och sånt nu, förlåt för korta inlägg men orkar inte skriva värsta långa ;ö


tagen för någon minut sen!


klar !

med städningen eller ah , nästan klar ska bara dammsuga, men det orkar jag inte göra nu, får göra det imorgon istället ;D men nu ska jag kolla på tv,
P E A C E


gammal bild ! observera att jag spelade i rosersberg då!


;D

förlorade matchen igår ,men vi spelade inte så jättebra .. :/ men i alla fall kom hem för ett tag sen, har duschat och så .. nu ska jag faktiskt städa mitt rum ser förjävligt ut enligt mig ;ö haha! men hörs senare puss!


hejdå

ska dra om ca 10 minuter ;) hörs imorgon !


juste glömde säga att erica är här också ;)


MATCH

i tumba, det är bara att tagga ;D matchen börjar klockan 9 så kommer hem typ 23.30 eller 24.00 uppdaterar imorgon, men just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart gå över till mamma och hämta mina kläder, byter ju vecka idag ;) men ska dra över nu, kanske kommer något inlägg innan jag åker :)
P E A C  E


haha!

kunde i hålla mig längre, så jag börjar blogga igen ;D


orkar inte med

att blogga mer, kanske kommer något inlägg då och då för att jag vill skriva av mig, hejdå!  

skolan var helt okej

faktiskt ;) efter skolan så drog jag , jennie och matilda hem till jennie , vi kollade på tv och lagade mat sen drog vi till vikinga, för alla skulle ha träning, och min träning var inte rolig ..menmen! that's life! men aja, har kollat på OTH , kollade klart på disc 4 på säsong 2 nyss;) så grymt bra ! men har precis duschat, så ska snart gå och lägga mig, skola imorgon också you know ;)

P E A C E


this wasen't  a long time ago, but i miss it very much.. !


skola imorgon -.-'

orkar verkligen inte .. menmen har saknat vissa faktiskt .. och jag diggar min och jennie's humor, HAHA KATSHOOOOOOONG! det är bara jennie som fattar ordet "kaaatschooong" ;ö hahhaha, men i alla fall tror jag ska sova snart ska ju som sagt upp halv 7 imorgon -.-' orkar verkligen inte, längtar till sportlovet redan ;ö men godnatt på er !
P E A C E


-

tjena, kom nyss in, har varit ute och sålt tulpaner -.-' och patrice var så snäll att följa med i kylan (a) det börjar bli sjuukt kallt i sverige nu ;o men nu ska vi äta, puss !


bowling

ska dra och bowla snart, kan faktiskt vara ganska kul speciellt när jag är med eftersom jag inte är duktig alls  (a) men ska fixa mig nu ska åka om ca. 15 minuter .. hörs sen
P E A C E


oooold ;)


godnatt !

ska snart sova, eller i rättare sagt försöka, jag börjar trots allt skolan på torsdag ;o
night night sleep tight !



i love handball ! ;D

det var ett tag sen man tränade med laget ;D men kul och bra gick det för alla idag faktiskt (: men har inte gjort mycket alls idag faktiskt, vaknade av att pappa väckte mig runt 20 i 11 sen så åt jag frukost vid 12 sen ringde mamma och frågade om jag ville följa med upp och handla , och jag sa ja ;o alltid liak bra att följa med för då får man ju bestämma vad man vill ha (a) haha ! men sen efter det så åt jag sen drog jag på träning och nu sitter jag här och rensar bilder och gör så att bilderna hamnar i 2008,2009 osv .. har precis ätit fruktsallad, alltid lika gott ;D men har inge mer att skriva nu  hörs senare!
 P E A C E


old .. saknar dig !


yees

det var några bilder av "mitt 2009 " eller vad man ska säga ;) har faktiskt haft ett grymt år ! hoppas 2010 blir bättre ;) men ska snart sova ! P E A C E


2009 i bilder


iam back on track again

har haft fullt upp kan jag säga och nu ska jag draa och kolla på den underbara bästaste mini serien, den är väldigt,mucho braaaa! okej jag är på driv humör nu, kanske hörs senare CIAO !


GOTT NYTT ÅR !

nu hoppas vi på att 2010 blir ett grymt år ! & från och med idag så börjar mitt såkallade ' allt ' förbud som jag ska ha i ett halv år .. då får jag inte; äta godis, inte chips,inte dricka läsk , inte äta popcorn osv .. tror faktiskt det kommer gå riktigt bra eftersom jag har haft GODISförbud tidigare ;D önska mig lycka till , men vi hörs imorgon, EN NYÅRS KRAM FRÅN EMMA ;D


RSS 2.0